Freelance blogger gezocht?

Wil je met je website hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan heb je goede SEO-teksten nodig. Die zijn belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Ook blogs leveren een positieve bijdrage aan het vergroten van de bezoekersaantallen. Bij blogs is het wel belangrijk dat je met regelmaat een nieuwe blog plaatst. Minimaal twee blogs per maand is wat dat betreft zeker aan te raden. Wil je graag met regelmaat een bloggen, maar heb je daar zelf geen tijd voor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als ervaren freelance blogger kan ik maandelijks twee of meer blogs voor je schrijven.


Freelance blogger

Ik begrijp als geen ander dat je wellicht wel de intentie hebt om twee keer per maand te bloggen, maar dat dit er door tijdgebrek gewoon niet van komt. Of dat je niet genoeg inspiratie hebt om steeds maar weer een blog uit je mouw te schudden. Daarom ga ik graag als freelance blogger voor je aan de slag!

Met veel plezier schrijf ik maandelijks een vast aantal blogs voor je website. De onderwerpen en SEO zoekwoorden voor de blogs kun je zelf aanleveren, maar meedenken doe ik ook maar al te graag. Ik kan de blogs voor SEO optimaliseren, maar je merkt ook dat bezoekers naar je website terugkomen om de nieuwste blog te lezen. De blogs kun je uiteraard ook weer delen op je socialmediakanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Wil je weten welke blogs ik al schreef? Voor een compleet overzicht van mijn werkzaamheden als freelance blogger kun je een kijkje nemen in mijn portfolio.


Blogs nodig?

Heb je blogs voor je website nodig? En zoek je een freelance blogger die met je meedenkt over zoekwoorden en onderwerpen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen. Ik ga graag met het schrijven van je blogs aan de slag!