Tekstschrijven (NL & EN)

Op zoek naar een schrijver voor uw SEO-teksten, blogs, vacatures, nieuwsbrieven, persberichten, flyers, brochures en handleidingen? In het Nederlands of Engels? Het kan allemaal. Tijdens het schrijven zijn het onderwerp en de doelgroep van uw teksten van groot belang. Inmiddels heb ik over uiteenlopende onderwerpen en voor tal van doelgroepen mogen schrijven. Ik doe graag onderzoek om meer over een onderwerp te weten te komen en heb veel ervaring met het schrijven over reisbestemmingen, interieur, mode, uiterlijke verzorging, vrije tijd en de arbeidsmarkt.

Redigeren (NL & EN) & Coördineren

Heeft iemand anders een Nederlands of Engelse tekst voor u geschreven of vertaald? Of bent u niet helemaal zeker over het taalgebruik in een door uzelf geschreven tekst? Ik kan uw teksten en vertalingen voor u redigeren. Met veel oog voor detail haal ik alle taal- en grammaticafouten uit uw tekst. Bij vertalingen kijk ik ook of de vertaalde versie overeenkomt met de brontekst. Zoekt u een eindredacteur die u net wat meer werk uit handen neemt, bijvoorbeeld omdat veel van uw teksten worden geschreven door freelancers en nog naar klanten moeten? Dan kunt u mij ook inschakelen om het hele redactieproces te coördineren.

Vertalen (EN-NL) & (NL-EN)

Bent u op zoek naar iemand die uw Engelse tekst naar het Nederlands kan vertalen? Ook dan help ik u graag uit de brand. Voor elke type vertaling kunt u bij mij terecht, maar ik heb vooral veel ervaring met het vertalen van toeristische teksten, marketingteksten, cv’s, blogs en teksten over mode en sport.  Ook de taalcombinatie Nederlands naar Engels behoort trouwens tot de mogelijkheden.