redacteur, redigeren, eindredacteur, freelance eindredacteur

Eindredacteur voor het redigeren van al jouw teksten (NL & EN)

Heb je een SEO-tekst geschreven voor op je website, maar ben je niet helemaal tevreden over het taalgebruik in de door jouw geschreven tekst? Heeft iemand anders een webtekst voor je geschreven of een tekst voor je vertaald en wil je er zeker van zijn dat dit goed is gedaan? Dan kun je mij inhuren om je SEO-teksten en vertalingen te redigeren. Als ervaren freelance redacteur heb ik al vele webteksten, blogs en vertalingen geredigeerd.

Als je tekst al helemaal is opgemaakt kunnen we afspreken dat ik er alleen de laatste grammatica-, taal- en typefoutjes uithaal. Ik verander dan niets aan de zinsopbouw of de opmaak van de tekst. Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat je wilt dat de eindredactie verder gaat dan alleen dat. Daarom kan ik ook kijken naar stijlfouten, opmaak en slecht lopende en onduidelijke zinnen.

 

Eindredacteur voor al jouw tekstsoorten

Naast webteksten, blogs en vertaalde teksten, kun je bij mij ook terecht voor het redigeren van je persberichten, vacatures, handleidingen, nieuwsbrieven, flyers, brochures en cv’s. Ik beperk mij trouwens niet alleen tot de eindredactie van Nederlandse teksten. Ook voor je Engelse teksten ben je bij mij aan het juiste adres.

Om een idee te krijgen over het type teksten dat ik de afgelopen jaren heb geredigeerd kun je een kijkje nemen in mijn portfolio.

 

Freelance eindredacteur nodig?

Zoek je een freelance eindredacteur voor het redigeren van je SEO-teskten, blogs, vacatures, persberichten, handleidingen, nieuwsbrieven, brochures of vertalingen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl.