Freelance eindredacteur gezocht?

Heb je een tekst geschreven en het gevoel dat iemand er nog even met een kritisch oog naar moet kijken? Of weet je niet zeker of de tekst 100% foutloos is? Heeft iemand anders een tekst voor je geschreven of vertaald en wil je er zeker van zijn dat dit goed is gedaan? Dan kun je mij inhuren om je teksten en vertalingen te redigeren. Als ervaren freelance eindredacteur heb ik al vele teksten en vertalingen geredigeerd.

Het redigeren van teksten die je zelf schreef is misschien wel het moeilijkste dat er is. Hoe vaak je een tekst ook naleest, het lijkt onmogelijk om alle taal- en typfoutjes te spotten. Maar je wilt je klanten wel foutloze teksten leveren. Laat je teksten daarom door iemand met een frisse blik nakijken. Foutjes die je zelf over het hoofd ziet, kan een ervaren eindredacteur er wel voor je uithalen. Besteed je het schrijven en vertalen uit, maar heb je zelf geen tijd om de teksten nog even na te lezen? Ook dan kun je voor het redigeren op een ervaren freelance eindredacteur vertrouwen.


Wat ik als freelance eindredacteur voor je kan doen

Corrigeren, redigeren, proofreaden, nakijken en nalezen… allemaal termen die ik tijdens mijn werkzaamheden als freelance eindredacteur de afgelopen jaren voorbij heb horen komen. Om verwarring te voorkomen houd ik het op redigeren. We kunnen onderling afspraken hoe ver de eindredactie gaat. Ben je inhoudelijk al helemaal tevreden over de tekst, dan haal ik er alleen de laatste grammatica-, taal- en typefoutjes uit. Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat je wilt dat de eindredactie verder gaat dan alleen dat. Daarom kan ik ook kijken naar stijlfouten, de opmaak en slecht lopende, onduidelijke en te lange zinnen.

Wil je dat ik je teksten ook inhoudelijk onder de loep neem of aanvul, dan kan ik je teksten ook voor je herschrijven.


Eindredacteur voor al je tekstsoorten

Voor verschilende tekst- en vertaalbureaus houd ik mij dagelijks bezig met het redigeren van teksten. Daarom heb ik al voor heel wat tekstsoorten de eindredactie verzorgd. Hieronder een overzicht van de tesktsoorten waarvoor je bij mij terechtkunt.

  • Webteksten
  • Blogs
  • Persberichten
  • Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Handleidingen
  • Flyers
  • Brochures
  • Cv’s
  • Vertaalde teksten

Ik beperk mij trouwens niet alleen tot de eindredactie van Nederlandse teksten. Ook voor je Engelse teksten ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem een kijkje in mijn portfolio om te zien welke teksten dat ik de afgelopen jaren redigeerde.


Freelance eindredacteur nodig?

Zoek je een freelance eindredacteur voor het redigeren van je SEO-teskten, blogs, vacatures, persberichten, handleidingen, nieuwsbrieven, brochures of vertalingen? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl.